Hur går det till?

Vägen till ditt drömhus går via ett nära samarbete med oss. Vi är lyhörda inför dina önskemål ger dig möjlighet att vara med och påverka i beslut om husets utseende och utförande. För att öka din trygghet med projektet och undvika missförstånd håller vi en transparent verksamhet där varje byggdel finns specificerad på offerten.

Nedan går vi igenom hela förfarandet till ditt nya hus, från idé till nyckelöverlämning.

Planering

Det börjar med att du kontaktar oss med en idé och gärna en skiss eller ritning på huset som du önskar att bygga. Om du inte är riktigt säker på hur du vill att det ska se ut kan vi visa dig exempel och vägleda dig i besluten.

Kostnadsförslag

Hur mycket vill du att det ska kosta? Eftersom varje hus vi bygger är unikt efter våra kunders ritning och önskemål har vi inga fasta priser på vad det kostar att få ett hus uppfört. Beroende på dina önskemål och planer sätter vi ihop en detaljerad offert med lägsta möjliga kostnad. Offerten är förutsättningslös och du får god tid på dig att fundera på innan du tar beslutet att anlita oss.

Bygget börjar

Efter att du har accepterat offerten kan bygget börja på riktigt. Vi ombesörjer all nödvändig dokumentation med berörda myndigheter, som bygglov och dylikt. Dessutom står vi som totalentreprenad och tar ansvar för hela bygget. Våra erfarna medarbetare utför arbetet med hög kvalitet och håller tidsplanering.

Inflyttning

När arbetet slutförts lämnar vi över dörrnycklarna till ditt egenritade hus och du kan flytta in.

Drömmen om att få bo i ett hus som du designat helt själv kan bli verklighet med vår hjälp. Bli inspirerad av våra tidigare kunders utlåtanden.