Charmiga trähus i alla storlekar, från sommarstuga till villa

MBAS bygger ditt trähus precis som du vill ha det

Kontakta MBAS

Trähus

På MBAS låter vi dig designa ditt eget hus, precis så som du vill ha det. Därefter arbetar vi hårt för uppföra drömhuset och slutligen ge dig nycklarna till dörren.

Huvudsakligen bygger vi stenhus i lättbetong, men vi erbjuder även charmiga trähus i alla storlekar, från små sommarstugor, till kompletta villor för stora familjer.

Kontakta oss så berättar vi mer

Är du intresserad av att låta oss bygga ditt drömhus i trä?

Skicka din din förfrågan via mejl, eller använd vårt kontaktformulär. Eller ring Morgan på 0733-89 20 87 om du har några frågor.

Unika hus

Vi använder inte färdiga husdelar utan bygger allt från grunden efter dina önskemål för att huset ska bli som du vill ha det. Därför blir alla våra nybyggen helt unika och personliga.

Behöver du hjälp med inspiration till ditt trähus är du välkommen att boka tid hos oss. Vi visar gärna exempel på tidigare projekt och lösningar som skulle kunna passa dig.

Kontakta oss

Du bestämmer priset

Eftersom alla hus vi bygger är olika i både storlek och utförande har vi inget fast pris på vad det kostar att bygga ett hus. Den uträkningen görs efter dina önskemål och därför kan man säga att det är du som bestämmer vad du vill lägga på huset, så anpassar vi efter det.

Vid offert kommer du att få en utförlig kostnadsuträkning, ner till minsta spik så att du vet exakt vad du får.

Vill du bo i ett hus som du har ritat själv?

Kontakta oss med dina idéer och skisser så bokar vi in ett möte

Kontakta MBAS