Om MBAS

Ända sedan 2001 har vi byggt trä- och stenhus till nöjda kunder över hela Skåne. Vår affärsidé är att låta kunden själv designa sitt drömhus, som vi därefter ser till att göra till verklighet. Med vår generalentreprenad byggs huset med hög kvalitet och inom tidsplanering.

Välkommen till MBAS!

Nöjda kunder i fokus

MBAS står för Morgans Bygg och Allservice och grundades av Morgan Isaksson år 2001. Hans ambition har alltid varit att hjälpa människor med pålitliga byggtjänster av alla former. Våra anställda utför alltid det mesta av jobbet men skulle det behövas tar vi även in extern kompetens. Att kunden blir nöjd är huvudfokus på MBAS och vi gör det som krävs allt för att förverkliga ert drömhus.

Stort nätverk

Efter många år som generalentreprenör har vi på MBAS byggt upp ett stort nätverk av kompetenta underleverantörer som vi på kort varsel kan ringa in vid behov.

Vi tar totalansvar för byggnadsprojektet och har översyn på alla detaljer under arbetets gång. Därför behöver kunden enbart vara i kontakt med oss medan huset byggs.

Kontakta oss

Vill du veta mer om vårt företag, eller om våra tjänster är du välkommen att kontakta oss via telefon, mejl, eller vårt kontaktformulär.


Läs mer...