MBAS Stenhus

Vi är en av Skånes främsta hustillverkare av nyckelfärdiga och hållbara stenhus. MBAS står för Morgans Bygg och Allservice och grundades av Morgan Isaksson år 2001. Idag är vi 5 personer på kontoret i Sjöbo samt egen personal inom produktionen; grundläggning, murare, snickare, plåtslagare och kakelsättare.

Lång erfarenhet av nybyggnation

Ända sedan år 2001 har vi hjälpt skåningar att uppfylla sina husdrömmar. Verksamheten grundades av Morgan Isaksson med en central ambition: Att erbjuda pålitliga byggtjänster i alla dess former. Att kunden blir nöjd är huvudfokus för oss på MBAS Stenhus och vi gör det som krävs allt för att förverkliga ert drömhus.

Din kompletta partner med totalansvar

Våra anställda utför alltid det mesta av jobbet men vid behov tar vi även in extern kompetens från vårt gedigna nätverk av underentreprenörer. Vi tar totalansvar för byggnadsprojektet och ansvarar för varje led i processen, från start till slut. Hos oss får du även en dedikerad kontaktperson och vi garanterar att du ständigt blir uppdaterad och har full insyn.

Bred kompetens inom företaget

Hos oss på MBAS Stenhus finns personal med såväl bred som specialiserad kompetens inom husbyggnation. Bland annat är vi certifierade för byggnation av trähus (minst lika viktigt när man bygger stenhus, då de består till hälften av trä) och vi innehar också certifikat för säkra våtrumsarbeten.

Vi bygger hus på dina villkor

Läs mer i vår broschyr om hur vi arbetar och alla fördelar med stenhus.

stenhus

MBAS grunden till ett stenhus

Med egen sammansvetsad personal, underentreprenörer som vi känner väl samt standard och tillval från ledande leverantörer, så lägger vi grunden för ett problemfritt byggande. Välkommen till MBAS Stenhus.